plaiul foii pensiune

plaiul foii pensiune

Blog Article

cazare tohanita zarnesti
Cum alegi un ceas GPS? Dacă ești în căutarea unui smartwatch sau a unui ceas cardio-GPS pentru alergare sau multisport, descoperă recomandările noastre, pentru a face cea mai bună alegere!

voie bună și eventual un partener – ca ultimă recomandare, luați cu voi voia bună și o companie plăcută

„La lanturi” este considerat unul dintre cele mai grele trasee montane. Intr-adevar este  periculos, dar cu multa atentie si fara graba nu prea poti pati ceva. Sunt cateva lanturi de care trebuie sa te ajuti la urcare, in unele parti urcarea este foarte abrupta, in altele aproape lina. Cu atentie am trecut si de aceste lanturi si am iesit in creasta si imediat am pasit pe Vf La Om.

Zarnestenii au mai multe legende pregatite in caz ca vi se aprinde pofta de istorii ale veacurilor cand turcii faceau legea aici.

Coborâm din Vârful Tămașul Mare spre Nord – Vest, printre afini, ienuperi și vegetație de mică înălțime ce abundă pe potecă, fapt ce ne determină să nu părăsim linia de creastă și marcajul.

7 activități de toamnă pe care le poți face alături de copii Am găsit seven idei de activități de toamnă pe care le poți face alături de copii. Inspiră-te și bucură-te alături de copilul tău de viitoarele drumeții în natură.

Colțul Chiliilor: Un loc încărcat de istorie și legende, unde vestigiile unui schit ortodox prind by means ofță. Restaurat în 2001, acesta este locul unde tradițiile și spiritualitatea se contopesc cu natura.

A lot of the ridge route necessitates strategy, but with all that, it can be less difficult to walk the section toward Varf Ascutit, than vice versa, in the direction of Verf La Om. Moreover, the approximated time within the signals is likewise double, although it is identical path. This comes about due to the fact particular parts are simpler to climb than to descend.

În luna mai se anunță a fi o vreme foarte frumoasa, asa incat va propunem o tura de inceput de vara de […]

Cetatea naturală de stâncă a Pietrei Craiului este unică printre munții din țara noastră. Creasta lungă de aproximativ 25 de kilometri formează unul dintre cele mai iubite peisaje montane din România, un loc în treatment montaniarzii, alpiniștii și cercetătorii deopotrivă, pot fi uimiți de diversitatea locului de aici.

Mai multe despre ariile protejate ale județului găsiți și în albumul Natura mai multe info Brașovului, editat de ProPark, pe care îl puteți descărca gratuit de aici

A doua zi am plecat pe traseul ce avea sa fie cu mult mai dificil comparativ cu zona de "La Lanturi". A fost, de fapt, cel mai dificil traseu parcurs de noi.

Noi citeste mai mult am ales să avem ca punct de plecare Zărneștiul, tocmai pentru că ne-am dorit să vizităm mai multe obiective. Am găsit pe Airbnb o cameră într-o căsuță foarte cochetă, amenajată cu mult citeste mai mult bun gust și foarte curată, cu niște gazde super drăguțe și un labrador tare simpatic V-o recomandăm cu încredere, mai ales că noi ne-am propus să ne întoarcem aici în toamnă, mai multe info când se schimbă culorile

De data aceasta nu am avut obiectiv atingerea doar a unui varf ci a unei creste intregi de la Varful La Om pana la Varful Ascuit. Asa cum vila plaiul foii spune Ionel Coman: ”Escalada unei creste este cel mai nobil traseu de alpinism; în comparație cu un horn sau chiar cu un perete, aici ai impresia că plutești în vazduh, ca esti o pasare și incerci din plin fericirea de a trai.”

Report this page